RING OSS - 013-266 09 84

Stambyte Linköping

RING OSS - 013-266 09 84

Om oss

Vi utför stambyte i Linköping med även olika typer av rivning. Anlita oss för stambyte i Linköping.

Nårsab AB är ett företag som har lång erfarenhet i branschen. Vi har sedan 2010 jobbat med sanering, miljöinventering, fastighetsservice, håltagning och rivning i Linköping med omnejd. 

Kunnig personal vid stambyte

Vi är grundbulten i ert stambyte i Linköping. Vi utför grundjobbet med håltagning och rivning inför ett stambyte i Linköping. Av oss får du garanterat högsta kvalitet i form av utfört arbete och service. Vi är ett sammansvetsat gäng som jobbar tillsammans och utför de olika momenten inför ett stambyte i Linköping. Hos oss har vi sanerare, håltagare, maskinister, rivningsarbetare, miljöinventerare – allt för att kunna utföra rivning inför stambyte i Linköping på bästa sätt.

Vår filosofi inom företaget:

  • Vi värdesätter våra duktiga medarbetare och anser att vår egen personal höjer kvaliteten. Anlitar ni oss har vi all personal inom företaget som ni behöver inför ert stambyte i Linköping eftersom vi bara jobbar med egen anställd arbetskraft. De är alla utbildade efter våra önskemål och krav för rivning och håltagning.
  • Vår personalstyrka ska bestå av en kompetent mix av personer med bred blandning av olika bakgrunder, erfarenheter och utbildning.
  • Vi strävar efter att ständigt utvecklas och ge våra uppdragsgivare högsta kvalité på våra tjänster. 

Kontakta oss för håltagning och rivning inför stambyte i Linköping! Vi tar på oss uppdrag från både företag, bostadsrättsföreningar samt privatpersoner.